Mindent, amit tudni akartál a Candida diétáról

candidadieta



gombkatus@gmail.com

Trükkök a Candida kiirtásához 1.

2014.11.28 16:13

A következőkben olyan trükkökkel, alapanyagokkal ismertetünk meg téged, amelyek nagyon fontosak ahhoz, hogy kiirtsuk a Candidát a szervezetünkből, illetve, hogy visszaállítsuk az egészséges bélflórát. De nézzük is meg, hogy melyek a legfontosabb alapanyagok egy Candida diétában!


A fahéj is segít megtámadni az élesztőgombákat és ez a fűszer is hatékony a gyulladásokkal szemben. Ezenfelül a fahéj gátolja a baktériumok növekedését, illetve jó forrását biztosítja a mangánnak, a rostnak, a vasnak, a kalciumnak. A fahéj javítja a memóriát, illetve kiegyensúlyozza a vércukorszintet is. A zöldségeket, a csirkét és egyéb sülteket is lehet vele fűszerezni.

A szerencsendió szintén fontos fűszer a Candida kiirtásában, ezenfelül egy igen erős antibakteriális szer, ami képes a torokban, a tüdőben és az orrban található baktériumokat is kiirtani. A szerecsendió ezenfelül számos B-vitamint, C-vitamint, folsavat, niacin, illetve A-vitamint, valamint végtelen mennyiségű antioxidánst tartalmaz.

A friss gyömbér segít a szervezet méregtelenítésében, csökkenti a gyulladásokat. Egy-két szelet tiszta gyömbért érdemes leforrázni és teaként fogyasztani, illetve a húslevesbe és más leveseinkbe is tehetünk egy keveset.

Az édesítők közül csak a nyírfacukrot, steviát és társaikat használjuk, mert ezek szintén gombaellenes szerek, amelyek gátolják a Candida túlszaporodását is. Ezek ráadásul még a fogszuvasodástól is megkímélnek minket.