Mindent, amit tudni akartál a Candida diétáról

candidadieta



gombkatus@gmail.com

Méregtelenítés a Candida fertőzés alatt 1.

2014.07.07 10:05

Mit igyunk, hogy megtisztítsuk magunkat a Candida telepektől?

Az első dolog, amit meg kell említeni ebben a szakaszban, hogy nagyon fontos, hogy sok vizet fogyasszunk, mert a Candida is csak így képes távozni a szervezetünkből. A bőséges folyadékfogyasztással megadjuk a szervezetnek az esélyt, hogy eltávolítsa a felhalmozódott toxinokat és a Candidát. A folyadékok az emésztőrendszer működését is felgyorsítják, így felpörgetik a méregtelenítő folyamatokat is.
Számos mréegtelenítő ital van, amiket szintén fel lehet használni a hatékonyabb tisztításhoz. A Candida diéta, méregtelenítés során olyan folyadékokat ell keresni, melyek támogatják a máj működését, előmozdítják a székletürítést és ösztönzik a testet arra, hogy gyorsabban kiürítse a szervezetből a Candidát. Ha komolyan kezelni szeretnénk kiutasítani a Candidát akkor a következő italok nagy segítséget jelenthetnek:

Recept: rostban gazdag shakeShake

1 nagy pohár víz
1 lapos evőkanál rost kiegészítő
1 lapos evőkanál folyékony bentonit

Ez az ital képes a bélből is eltávolítani a méreganyagokat. A rost kiegészítő felgyorsítja az emésztést és a bélbolyhokat is kipucolja. A bentonit nedvszívó képességének köszönhetően magába szívja a méreganyagokat, melyek a bélfalon megtapadtak és biztonságosan eltávolítja azokat a szervezetből. Rost kiegészítőként használhatunk Psyllium maghéjat, ami nagyon hatékony, de a tiszta alma vagy almaecet is igen hatékony. A len, az akác, az inulin és más prebiotikumok is kiváló rostforrások.